Blogia
giner

exercicis

Exercicis de Pronoms (1), Primer Curs

Em varen preguntar pel programari i maquinari que utilitzava per fer tot açò, doncs bé, vaig a descriure'l mínimament:
Maquinari: Una placa base K7A750 ATX, amb un micro AMD-Athlon a 800 MHz. La resta del maquinari és l'habitual, disquetera, disc dur, CD, etc.
Programari: SO, Mandrake-Linux 9.2 amb el Kernel 2.4.22, d'Escriptori el KDE 3.1.3. Per fer els exercicis o apunts utilitze OpenOffice.org.1.1.0 que em permet fer documents en diversos formats, DOC de Word, PDF, etc. i al mateix temps em permet llegir tots o gairebé tots el formats més populars de documents.
Tot el programari utilitzat és lliure, és a dir, puc utilitzar-lo en totes les màquines que vull, puc fer còpies, i tot és legal.

Bé, al que anàvem. Ja tenim exercicis de pronoms per als alumnes de primer, prompte en posaré altres.

[ Exercicis de Pronoms (1) ]

Apa!, fins una altra. A reveure!

Exercicis de fonemes laterals

Hola!
Ja tenim uns altres exercicis per anar practicant. Aquesta vegada es tracta dels fonemes laterals i les seues corresponents grafies l, l·l, tl, ll i tll. Espere que t'entretingues fent-los, és clar, si vols, ací no hi ha res obligat, tot és voluntari.

Exercicis de fonemes laterals

Apa!, fins una altra.

Combinacions binàries de pronoms febles. Exercicis

Ja podem practicar la combinació de dos pronoms febles. Ací tens uns exercicis en format PDF, com de costum, per poder-te'ls baixar.
Estan pensats per a 2n d'ESO, ara bé si vols exercitar-te amb les combinacions, no ho dubtes i fes-los.

Exercicis de combinacions binàries de pronoms febles

Fins una altra.

PS. Si vols fer un comentari o consulta, tens una opció dins d'aquest weblog. Són d'agrair totes les sugerències.

Exercicis de recuperació de la primera avaluació

Ja tenim penjats els exercicis de recuperació de la primera avaluació de valencià de l'ESO. Aquestos documents estan en format PDF, per poder-los veure i imprimir-los necessites Acrobat Reader versió 4 o superior, o l'Adobe Reader. Si no el tens en el teu sistema l'hauràs de baixar de la seu d'Adobe Adobe i elegeixes el corresponent al teu SO (Linux, Windows, Mac, etc.). Qualsevol distribució Linux porta el seu programa per visionar documents PDF, el qual el pots fer servir (acroread, xpdf, Kghostview, gv, ggv, etc.)

Per baixar-te els exercicis de Primer Curs d'ESO clica ací

Per baixar-te els exercicis de Segon Curs d'ESO clica ací.

Que et vaja bé.